Åpningstider Finn oss +47 81 55 99 59 Brosjyre Bli kontaktet

Vinn 2 Billetter til Oslo Motor Show 2024

Du trenger bare å fylle ut skjemaet nedenfor, så er du med i konkurransen om 5 x 2 billetter til årets arrangement!*

IVECO stiller sterkt og bredt på Oslo Motor Show 2024

På årets Oslo Motor Show 25.-27. oktober setter IVECO scenen med ekte showstoppere. Fra unike off-road-kjøretøy som Tigrotto Daily 4×4 og den helt nye modellen til S-Way, til pålitelige arbeidsbiler som den nyeste IVECO Daily, viser IVECO sin brede portefølje av nyttekjøretøy.

Oslo Motor Show, Norges største møteplass for motorentusiaster, arrangeres 25.-27. oktober på Nova Spektrum i Lillestrøm. IVECO Norge byr på noe for enhver smak – enten du er fan av heavy trucks, off-road kjøretøy eller ønsker å se en ekte arbeidsbil i aksjon. På standplass E02-18 vil besøkende få et solid inntrykk av IVECOs brede tilbud som en ledende leverandør av nyttekjøretøy i alle klasser.

God arbeidsplass og unik på veien

En lokal representant er en kundebil fra Ørjan Orra Transport AS – en ledende transportør i Norge, som er kjent for å spesialdesigne alle sine røde nyttekjøretøy. Ørjan Orra tar med seg sin helt egen IVECO X-Way til IVECO sin stand.

– Jeg startet i 1998 med én bil og har nå 13 semier, hvor tre av disse er IVECO S-Way. Jeg valgte å teste en IVECO i 2021 fordi jeg var nysgjerrig. IVECO viste seg å være gunstig og komfortabel å kjøre, og det som virkelig gjorde en forskjell for oss var besparelsene på innkjøp og kostnadsgarantien. Vi har nå totalt fire IVECO-kjøretøy, forteller eier Ørjan Orra og utdyper hvorfor han legger ekstra krefter i både utseendet og tilpassing:

– Poenget er at du skal se bilen én gang og huske den. Alle husker de røde bilene med figurene på! Jeg tilpasser bilene etter hvilken arbeidsoppgave den har, fra sittestilling til ulike behov for tilpasning. For eksempel har de som kjører til Holland ekstra stor tank for å rekke hele distansen uten å måtte fylle drivstoff underveis.

Italiensk off-road til norsk terreng

Som en ekstra bonus kommer den spesielle off-road Tigrotto Daily 4×4 til messen. Dette blir en unik mulighet for besøkende å se denne muskelbilen.

– Dette er en ekte showbil fra Italia som vi har fraktet til Norge for denne spesielle anledningen. Tigrotto, med sitt imponerende ytre, er en robust off-road hvor ingen destinasjon er utenfor rekkevidde, med en totalvekt på 7 tonn, lastekapasitet på 4300kg og en 3 liters motor med 180 hestekrefter! forteller Velta.

Prisvinnende tung sektor og pålitelige arbeidshester

På heavysiden har IVECO med seg den nye IVECO S-Way, som nylig ble tildelt Red Dot Award, med en rekke spennende tekniske oppdateringer.

– På Oslo Motor Show kommer vi med en helt ny 500 hestekrefters S-Way med kraftig forbedret dreiemoment og redusert forbruk – de italienske hestene takler lett det norske kjøremønsteret. S-Way kan leveres med alle drivlinjer, noe som gjelder alle våre kjøretøyer. IVECO S-Way var faktisk en av kjøretøyene som var med på Metallicas turne, som også besøkte Norges største festival, hvor vi hadde et godt samarbeid med Oslo Motor Show på Tons of Rock, sier Velta og avslutter:

– I tillegg til våre imponerende showbiler, tar vi også med den nyeste IVECO Daily – selve ryggraden i vårt sortiment. Den er bygget for pålitelig daglig drift og kan leveres med alle drivlinjer, enten det er elektrisk, diesel eller biogass. Med IVECO er vi alltid i forkant av utviklingen og tilpasser oss bransjens nye krav og trender. På vår stand på Oslo Motor Show vil både yrkesaktive og motorentusiaster finne noe som fanger interessen – vi har noe for alle og vi gleder oss til enda en gang et godt samarbeid med Oslo Motor Show!

* SLIK FUNGERER IVECOS KONKURRANSE
Du deltar i konkurransen ved å fylle ut og sende inn skjemaet på nettstedet vårt: https://nordicnews.iveco.com/oslo-motor-show-2024. Du kan delta én gang, og når du sender inn skjemaet, får du automatisk ett lodd i trekningen. Vi trekker totalt fem vinnere som hver får to billetter til Oslo Motor Show.

VILKÅR FOR Å DELTA I IVECOS KONKURRANSE
Du må være minst 18 år og ha fast adresse i Norge for å kunne delta i konkurransen. Konkurransen varer fra 10. til 20. oktober 2024.
Du får ikke flere lodd i trekningen ved å bruke flere (eller falske) e-postadresser. Hvis du jukser, blir du fratatt eventuelle lodd samt premier. 

Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har deltatt i den aktuelle perioden. Premienes samlede verdi er 2000 kr.

Vi trekker vinnerne den 21. oktober 2024, og de får beskjed samme dag. Premien kan ikke byttes i kontanter eller gavekort. 

Premien blir sendt til e-postadressen som vinnerne oppga. 

For å kunne vinne må du melde deg på nyhetsbrevet vårt ved å skrive inn e-postadressen din. På den måten kan vi samle alle deltakerne i én trekning, slik at det blir rettferdig. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. 

Vi bruker opplysningene dine til å sende deg nyhetsbrev samt til generell markedsføring. Opplysningene dine blir behandlet av IVECO. Alle deltakeres opplysninger behandles og lagres i samsvar med GDPR-forskriftene. 

Ansatte i IVECO kan ikke delta.

Kontakt en medarbeider

Frode Bjørkli

Senior Salgskonsulent

Bernt Strand

Salgskonsulent

Vidar Falck-Muus

Salgskonsulent - Follo & Østfold

Rune Hammer

Key Account Manager

Bli kontaktet