Åpningstider Finn oss +47 415 31 995 Brosjyre Bli kontaktet

– MED DEN BESTE NYTTELASTEN

IVECO X-WAY

Med IVECO X-Way får du maksimal fleksibilitet til å skreddersy kjøretøyet etter dine behov.
Med det oppdragsbaserte opplegget, HI-TRACTION-systemet og de gode terrengegenskapene er X-Way den perfekte løsningen for alle oppdrag.

Med IVECO X-Way får du maksimal fleksibilitet til å skreddersy kjøretøyet etter dine behov.
Med det oppdragsbaserte opplegget, HI-TRACTION-systemet og de gode terrengegenskapene er X-Way den perfekte løsningen for alle oppdrag. Du får garantert god produktivitet hele veien til byggeplassen.

Lastebilen setter nye standarder innen lettere terrengoppdrag ved hjelp av den beste nyttelasten for Super Loader-versjonen for betongblandere, som har markedets laveste egenvekt.

IVECO X-Way har IVECO Way-seriens mest avanserte funksjoner for langkjøring på landevei. Førerhuset har fått ny design som løfter sikkerhet, komfort og drivstoffeffektivitet til et helt nytt nivå, og de avanserte tilkoblingsmulighetene gjør det mulig å bruke en rekke tjenester som forenkler sjåførens hverdag, og som maksimerer kjøretøyets driftstid.

Nye IVECO X-Way, årsmodell 2024, kan nå bestilles, og den er bedre enn noensinne takket være følgende forbedringer:

• Den nye flaggskipmotoren xC13 Cursor kombinert med forbedret aerodynamikk, drivlinje og GPS-basert prediktiv kjøring reduserer drivstofforbruket med opptil 10 %

• Customer Uptime Centers effektivitetsforbedrende tjenester og avanserte overvåking kan redusere forbruket med ytterligere 4 %, noe som gir en betydelig lavere total eierkostnad.

• Helt nytt interiør med ny design, nye sjåførsentrerte funksjoner og en mer «personbillignende» ergonomi som gir en førsteklasses sjåføropplevelse.

• Heldigitalt førerhus med TFT-instrumentpanelt, ny infotainment og speilløse ryggekameraer.

• Topp moderne sjåførassistanse opptil nivå 2 gir bedre sikkerhet og kjørekomfort.

Kontakt selgeren din for prøvekjøring og et godt tilbud!

Avtal prøvekjøring

Kontakt en medarbeider

Frode Bjørkli

Senior Salgskonsulent

Bernt Strand

Salgskonsulent

Vidar Falck-Muus

Salgskonsulent - Follo & Østfold

Rune Hammer

Key Account Manager

Bli kontaktet