Åpningstider Finn oss +47 415 31 995 Brosjyre Bli kontaktet

- 100% ELEKTRISK

IVECO eDAILY

IVECO eDaily er markedets beste og mest fleksible varebil. Dette er det eneste elektriske lette nyttekjøretøyet som tilbyr lastevolum på opptil 19,6 m³, nyttelast på opptil 4,6 tonn og opptil 3,5 tonn hengervekt.

Kontakt selgeren din for prøvekjøring og et godt tilbud!

IVECO eDaily er markedets beste og mest fleksible varebil. Dette er det eneste elektriske lette nyttekjøretøyet som tilbyr lastevolum på opptil 19,6 m³, nyttelast på opptil 4,6 tonn og opptil 3,5 tonn hengervekt.

Nye eDaily finnes i alle modellene du kan ønske deg. IVECOs nye elektriske varebil finnes i variantene varebil, dobbel cabiner med to eller fire dører, chassis og minibuss på 3,5–7,2 tonn, med singelhjul eller tvillinghjul – og i en rekke høyder og akselavstander. All teknologi og alle komfortfunksjoner du finner i standardversjonen av IVECO DAILY, får du også i den elektriske modellen, inkludert den intelligente pneumatiske fjæringen AIR-PRO.
Den elektriske varebilen IVECO eDaily kan brukes til alle slags oppgaver, og du kan velge mellom ett, to, tre eller fire batterier, som kan tilpasses etter vekt og rekkevidde – opptil 300 km* (400 km ved bykjøring).

Nye IVECO eDaily, årsmodell 2024, kan nå bestilles, og den er bedre enn noensinne takket være følgende forbedringer:

• Det nye dashbordet er utformet med sjåføren i fokus, noe som gir overlegen komfort. Det har et nytt brukergrensesnitt med et heldigitalt, konfigurerbart instrumentpanel på 10,25 tommer som standard, samt et nytt infotainmentsystem.

• Oppdragsfokuserte forbedringer som nøkkelløs Entry & Go.

• Nye kundesentriske tilkoblede funksjoner, for eksempel fjernkontroller og profilinnstillinger, gir sjåfører og flåteeiere økt effektivitet og en brukervennlig opplevelse.

• Oppfyller de nye GSR-kravene i 3,5-tonnsklassen.

• Nye og avanserte førerassistentsystemer (ADAS) som overgår lovpålagte krav, med varsling for myke trafikanter (VRU) samt autonom kjøring nivå 2, gir en sikker og stressfri kjøreopplevelse.

Nå kan IVECO eDaily utstyres med et batteri på 148 kWh med fire batteripakker som ekstrautstyr. Det gir rekkevidde på opptil 240 km med chassiscab med totalvekt på 7,2 tonn, noe som gjør den egnet for alle profesjonelle oppgaver.
IVECO eDaily-modellene med tre og fire batterier får også forbedret hurtiglading på 115 kW, noe som gir en rekkevidde på 100 km på bare 20 minutter.
Chassis-fleksibiliteten øker med en sidemontert ladeport som ekstrautstyr for å optimalisere sjåførenes komfort.
Elektrisk kraftuttak på eDaily er økt til klasseledende 50 kW for å oppfylle ethvert behov
* Ifølge WLTP.

Kontakt selgeren din for prøvekjøring og et godt tilbud!

Avtal prøvekjøring

Kontakt en medarbeider

Frode Bjørkli

Senior Salgskonsulent

Bernt Strand

Salgskonsulent

Vidar Falck-Muus

Salgskonsulent - Follo & Østfold

Rune Hammer

Key Account Manager

Bli kontaktet