Åpningstider Finn oss +47 415 31 995 Brosjyre Bli kontaktet

Verksted

Ingen kjenner IVECO
bedre enn IVECO

Ingen kjenner IVECO bedre enn IVECO, siden det er vi som har utviklet kjøretøyene våre.

Verkstedet vårt er skapt for at kunder alltid skal få best mulig service.

Mekanikerne våre er profesjonelle på varebiler og lastebiler, og de gjennomfører regelmessig kurs for å sikre at kompetansen er på topp, og at alle ansatte har oversikt over den nyeste teknologien.

Derfor anbefaler vi at du bruker vårt autoriserte serviceverksted, slik at kjøretøyet ditt raskt kan tas i bruk igjen!


SERVICEAVTALE

Trygghet takket være de skreddersydde serviceavtalene våre

Som kunde hos IVECO kan du alltid føle deg trygg takket være service- og reparasjonsavtalene våre.

Uansett hvilket kjøretøy du har, og uansett hvilken virksomhet du bedriver, kan IVECO alltid skreddersy en perfekt løsning for deg. IVECO tar vare på kjøretøyet ditt, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din. IVECOs service- og reparasjonsavtale er basert på fire programmer. Kontakt en selger for å finne ut hvilken serviceavtale som passer best for deg, slik at du alltid har kontroll over kostnadene dine og kan føle deg trygg.

Du vet vel at du alltid kan legge til en serviceavtale opptil ett år etter at du har kjøpt en ny IVECO?

Serviceavtale for bare 95 kr per måned

Jo bedre du tar vare på bilen din, desto lenger holder den. Hos IVECO tilbyr vi et bredt utvalg av skreddersydde serviceavtaler som er utformet for å holde bilen på veien med minimal nedetid i forbindelse med service og reparasjoner. Akkurat nå får du en S-LIFE-serviceavtale for bare 95 kr per måned hvis du kjøper en ny IVECO DAILY. Serviceavtalen inneholder alle vedlikeholdsoppgaver for bilen i henhold til serviceboken. Kampanjeprisen gjelder for 100 000 km i fem år. Hvis du vil forlenge dekningen utover en S-LIFE-avtale, kan du velge en av de andre avtalene. Den mest omfattende er 3XL-LIFE-avtalen, som inkluderer alle servicer og alle reparasjoner. Spør selgeren din om et tilbud.

Kontakt en medarbeider

Bli kontaktet