Åpningstider Finn oss +47 415 31 995 Brosjyre Bli kontaktet

– 100 % elektrisk

IVECO S-eWAY

Tunge og robuste IVECO S-eWAY har rekkevidde på opptil 500 km og hurtigladekapasitet på 350 kW, noe som er en løsning for regionale oppgaver og mange profesjonelle 4×2-oppdrag
100 % elektriske IVECO S-eWAY kan utføre mange forskjellige oppdrag, for eksempel nav-til-nav eller nav-til-by, og den har rekkevidde på opptil 500 km. Kjøretøyet drives av et innovativt batterisystem som består av ni batterier på 82 kWh som gir totalt 738 kWh.

Tunge og robuste IVECO S-eWAY har rekkevidde på opptil 500 km og hurtigladekapasitet på 350 kW, noe som er en løsning for regionale oppgaver og mange profesjonelle 4×2-oppdrag.

100 % elektriske IVECO S-eWAY kan utføre mange forskjellige oppdrag, for eksempel nav-til-nav eller nav-til-by, og den har rekkevidde på opptil 500 km. Kjøretøyet drives av et innovativt batterisystem som består av ni batterier på 82 kWh som gir totalt 738 kWh.

Med hurtiglading på opptil 350 kW kan S-eWay lade 80 % av batteriets kapasitet på 90 minutter. Disse batteriene er testet under reelle forhold, og de tåler ekstreme temperaturer fra –30 til +50 °C takket være det avanserte varmehåndteringssystemet.

Trekkvognen 4×2 S-eWAY drives av en eAxle med doble motorer fra FPT Industrial, IVECOs søstermerke som har spesialisert seg på avansert drivlinjeteknologi. Motorene produserer 480 kW kontinuerlig effekt og et dreiemoment på 1800 Nm.

eAxle gir ikke bare klassens beste dynamiske ytelse – den kompakte designen fører også til at alle batterimodulene kan plasseres i chassiset, noe som eliminerer behovet for en «batteriryggsekk» på førerhuset. Løsningen gjør det mulig for IVECO S-eWAY-operatører å få full nytte av tilhengerlengden og minimere svingradiusen. Seks regenerative bremsemoduser bidrar til å maksimere effektiviteten, samtidig som sjåføren får bedre kontroll over drivlinjens atferd.

Det romslige førerhuset har imponerende oppbevaringsmuligheter, fokus på ergonomi og en rekke tekniske løsninger. Et stort 12,8-tommers digitalt sjåførdisplay er utformet for å bare vise den mest relevante informasjonen, slik at den kognitive belastningen reduseres.
Et klasseledende 17-tommers infotainmentsystem gir et omfattende brukergrensesnitt som er enkelt å bruke takket være store ikoner.
Et navigasjonssystem som er spesifikt for tunge lastebiler, viser rutebegrensninger basert på tilhengerens vekt, lastens størrelse samt klassifisering av farlig materiale.

IVECO S-eWay – BEV

IVECO S-eWay – FCEV

Avtal prøvekjøring

Kontakt en medarbeider

Frode Bjørkli

Senior Salgskonsulent

Bernt Strand

Salgskonsulent

Vidar Falck-Muus

Salgskonsulent - Follo & Østfold

Rune Hammer

Key Account Manager

Bli kontaktet